Jump to content
Music Box Alpha Forums

Artists Images not showing up when adding new / manual upload


Recommended Posts

After a wonderful initial set up where I was able to manually add artists images and have them show in the main menu, they are no longer displaying when I update with new artists. They do appear when I click on said artist in the background. This is for newer additions after the initial set up.

I have tried everything including browse for image, refresh, etc. Same steps that previously worked.

Attached are caps to further explain what I am talking about. Any help would be great!

mba03.png

mba02.png

mba01.png

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi cringe, sorry for the late reply. The image files are located here:

MusicBoxAlpha\Images\Artists

And the cache is located here:

MusicBoxAlpha\Images\Artists\Cache

The only thing I can figure is that maybe there's an invalid file in there somewhere, or somehow MBA is not able to write to the cache folder. Can you look at those folders to see what might be happening there?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...